Limitovaná edice Happy Socks x Queen

Happy Socks X Queen
Happy Socks X Queen

“We will sock you“ avizuje nová limitovaná edice Happy Socks X Queen po vzoru jednoho z největších hitů této legendární hudební kapely. Sezona jaro/léto 2020 tak přináší do sbírky Happy Socks další z oblíbených kolaborací, která nabízí designy vytvořené na témata nejznámějších skladeb skupiny Queen – We Will Rock You (Brian May), Bohemian Rhapsody (Freddie Mercury), Another One Bites the Dust (John Deacon) a Radio GaGa (Roger Taylor).

Jednotlivé designy v sobě dále nesou prvky ikonické pro hudební nástroje všech čtyř členů a spolu s barevností pro Happy Socks vlastní jim tak vzdávají hold nejen jako hudebním, ale i módním průkopníkům. A protože za každou mimořádnou kapelou je moře mimořádných fanoušků, limitovaná edice Happy Socks X Queen zve fanoušky všech věkových kategorií do centra dění, na pomyslné pódium a dechberoucí show.

Kolekce obsahuje 6 párů ponožek z česané bavlny v unisex velikostech 36-40 a 41-46, které jsou k dostání buď jednotlivě nebo ve dvou variantách dárkového balení pro sběratele. Dárkový box se 4-mi páry ponožek obsahuje 4 designy vykreslující každého z hudebníků tohoto fantastického kvarteta a box se 6-ti páry ponožek pak obsahuje všechny designy této kolaborace. K dispozici jsou také 4 páry dětských ponožek z česané bavlny, a to buď jednotlivě, nebo v dárkovém balení.

Happy Socks X Queen je k dostání od 3. března 2020 na www.urbanlux.cz.

Comments

comments

Vyhledat