OWAY nabízí domácí difuzér a směs s esenciálními oleji

OWAY
OWAY

100 % přírodní difuzér CRETA z červené pálené hlíny

Federica Bubani,  vytvořila pro OWAY CRETA difuzér. Ze 100% přírodní pálené hlíny. Díky směsi čistých éterických olejů tak společně vytváří svěží a obklopující atmosféru.

OWAY A FEDERICA BUBANI: symbol udržitelného designu

Federica Bubani: Narozena v roce 1981 ve Faenzi, po vystudování uměleckého vzdělání, si otevřela v roce 2003 svoje vlastní studio, kde začala se svou hloubkovou studií keramiky, naučila se nové techniky a objevovala nové materiály ideální pro řešení na míru zákazníka. Sama se pak začala věnovat výzkumu materiálůtvarů a dekorací a především se soustředila na kontrasty a jejich kombinace. V roce 2011 zahájila novou kolekci objektů – především lamp – jednoduchých tvarů a detailů, snažila se tak keramiku přiblížit světu designu kombinovat ji s dalšími materiály, jako je železo nebo dřevo. V roce 2012 vyhrála ocenění Opendesign v Itálii se svým projektem “Severní lampa (z orig. Nordic Lamp)”, cena, která ji dostala až na DMY show v Berlíně. Účastnila se několika výstav a její články byly publikovány v pár časopisech. Např. Interni, Casa de abitare, Ottagono…

 

Terakota pochází se zpracování jílu a je to především směs minerálů – hořčíku, vápníku, draslíku, zinku, selenu, silikonu, mědi, železa. Podle převažujícího množství určitého minerálu v jeho složení, může nabývat různých odstínů, jako je např. bílá, žlutá, červená, šedá, modrá, béžová, růžová.

Hlína použitá k výrobě CRETA difuzéru obsahuje spoustu oxidů železa, díky nímž má načervenalou barvu.

 

Nulový dopad na životní prostředí – udržitelný produkt

Creta byla navrhnuta a vyrobena v Itálii, v rámci ZERO MILE. Projektu, který usiluje o snižení emisí oxidu uhličitého.

  • Surový materiál – 100% přírodní hlína.
  • Design – vyrobený Federicou Bubani, mladou italskou designerkou ve Faenzi, jen pár kilometrů od Bologni, kde se nachází hlavní sídlo Oway.
  • Zhotovení – Produkt byl vyroben v dílnách v Itálii, aby se minimalizoval dopad dopravy na životní prostředí a zároveň byla poskytnuta nejvyšší kvalita a péče.
  • Udržitelnost – Creta je alternativou k plastovým difuzérům. Navržený objekt je vyrobený ze 100% přírodních materiálů, kterou kombinují funkci a krásu.
  • Odpad – Zvyšky nejsou vyhozeny, ale rozbity do původní podoby a znovu použity k tvorbě dalších keramických produktů.

 

Směs s čistými esenciálními oleji NOTA3

NOTA3 je osvěžující, energetická, pohlcující směs postavená na éterických olejích získaných z biodynamického fenyklu, grepu a vanilky. Její vůně kombinuje chuť citrusových plodů, čerstvost fenyklu, smyslnost vanilky. To vše, aby probudila naše čichové senzory a navodila pozitivní atmosféru. Uvolňuje svěží a pohlcující tóny nejen v pokojích, ale i na těle.

  • 100% přírodně získaná 
  • aromaterapeutická směs na bázi éterických olejů s trojím záměrem: aromaterapeutie s CRETA difuzérem, pokojová a zároveň tělová vůně
  • vytváří elegantní a jemné čichové prostředí, jak doma, tak i v salonu
  • zvyšuje kvalitu Vašich denních rituálů
  • koncentrát evokující domácí pohodu, který můžete nosit stále s sebou, abyste se cítili doma při cestování či v práci
  • při opakovaném používání, se vytvoří tzv “čichové logo”, které vytváří pozitivní vzpomínky na smyslový zážitek, ale i místo

Comments

comments

Vyhledat