LEVI’S® přichází s „kampaní“ ZA LEPŠÍ DÁRKY

LEVI’S®
LEVI’S®

Z originálního GIVE BETTER se v LEVI’S® zrodila „kampaň“ ZA LEPŠÍ DÁRKY. Rozhodnutí mají měřitelný dopad na svět kolem nás a snižovat svůj vliv na planetu můžete i nyní, během Vánoc. LEVI’S® chce inspirovat, abyste u nakupování dárků a nových věcí trošku přemýšleli. O udržitelnosti. Například tak, že budete dávat jen takové dárky, které něco vydrží, kvalitní a nadčasové, takové, které lidé potřebují a chtějí. Ne něco, co si obléknou jen jednou. Ne něco, co by museli vracet.

Udržitelný přístup je hlavní myšlenkou celé zimní kolekce. V době klimatických změn a postupně mizejících zdrojů je prvořadé zavádění odpovědných, etických pracovních a environmentálních postupů – už si nemusíte vybírat mezi stylem a udržitelností. Levi’s® stále více využívá recyklované nebo nové inovativní materiály. Například revoluční tzv. bavlnizované konopí – konopné vlákno, které je upravené tak, aby vypadalo a bylo na omak k nerozeznání od tradiční bavlny. Nebo řadu nových tkanin Sustainably Soft, tedy přátelských vůči udržitelnosti, vytvořených pomocí technologií Tencel™ Lyocell a EcoVero. A samozřejmě recyklované materiály, a to jak přírodní, např. bavlna, tak umělé jako polyester.

Dárky z Levi’s® jsou udržitelné, nadčasové a vyrobené tak, aby dlouho vydržely. Například kultovní džíska, kterou miluje snad každý. Je to nejlepší dárek od roku 1967, kdy se tento design zrodil. Nosí ji všichni, od farmářů až po rockové star, a je součástí šatníků celých generací. Ať už zateplená šerpa, ovesized nebo klasická – je to styl pro všechny členy rodiny včetně dětí! Nášivky, cvoky, vyšité monogramy a další detaily jí dodají jedinečnost nebo vytvoří unikátní osobní dárek. A můžete jí vrstvit, jako spoustu dalších kousků Levi’s®, svetry, mikiny, trička… Darovat můžete i různé doplňky – šály, čepice, tašky nebo batohy, ty jsou například z recyklovaných lahví. Takové dárky dodají nejen styl, ale i dobrý pocit. Prostě… ZA LEPŠÍ DÁRKY!

Comments

comments

Vyhledat