Vans představuje kolekci Wall Pride Gallery

Vans
Vans

Kolekce různých stylů světových umělců, která oslavuje sebevyjádření  

 

Pride month přináší zviditelnění tématu nespravedlnosti a nerovnosti, za které LGBTQ+ komunita neustále bojuje. Vans se proto spojil s neuvěřitelnými umělci, aby dal prostor hlasům ovlivňující sociální změny a přijetí v komunitách po celém světě.

 

Oslava lásky ve všech jejích různých podobách – tento měsíc kolekce OTW představí umění milánské fotografky Sary Lorusso na modelu Classic Slip-On. Lorussina fotografie se objeví ve vložce boty, zatímco porvrch je pokrytý jmény a potiskem polibků od jejích přátel a spolupracovníků s nápisem „LOVE CAN SAVE US“ na bočnici.

 

The Authentic™ model ožívá ve dvou samostatných barevných provedeních představující umění hongkongské umělkyně Kaitlin Chanové a Ashley Lukashevské z Los Angeles. Chanin autentický design obsahuje slova „Chosen Family“ – fráze která je používaná v LGBTQ+ komunitě odkazující na rodinu, kterou si člověk vybere a je jeho podpůrná síť. Začleňuje také tradiční čínské motivy a designové prvky na počest čínské queer komunitě, která ji přijala hned od jejího coming-outu. Lukashevské design využívá směs tisku a různých technik vyšívání na čistý bílý svršek, které promlouvají o její sexualitě a kulturní identitě.

 

Kolekce se také pochlubí oblečením. Objeví se propracovaný kabát Drill Chore navržený Chanovou se složitým vyšívaným uměním. Sortiment triček s krátkým rukávem obsahuje umělecká díla a fotografie od Sary Lorusso a Lukashevské s inspirativními zprávami jako “Angels Have No Gender” a “Love Can Save Us.”  Lukaševské umění je také na Pride OTW volley shortkách v zářivě žluté barvě.

 

Vans OTW Pride je nyní k dispozici ve vybraných maloobchodních prodejnách Vans a na Vans.eu. Další informace naleznete na adrese Vans.eu. 

 

Vans

 

Vans

 

Vans

 

Comments

comments

Vyhledat