EBM v Bike Jesus: Poison Point a Wrong

@olyocean.ph à stockholm
@olyocean.ph à stockholm

V sobotu 27.5. nás v klubu Bike Jesus na Štvanici čeká další EBM dýchánek až do rána, tentokrát s franzouzským extrémistou Poison Point a třemi členy kolektivu Wrong – Trauma, Undertaker’s Tapes a Hyaen. 

POISON POINT

Původně sólový projekt Timothée Gaineta, který se po vydání debutového alba Motorpsychold (2016) rozrostl o klávesistu Arnaud Derocheforta. Společně pak vydali na německém labelu Aufnahme + Wiedergabe desku Bestiensfule (2018) – EBM banger s prvky coldwave a lehkou příchutí techna. I přes zmíněné vlivy se jejich hudba pohybuje ve velmi melancholické náladě, typické pro jejich post-punkové kořeny. Během sedmi let působení na hudební scéně se objevovali vedle zavedených jmen elektronické scény jako Adult, Qual, Drab Majesty, Silent Servant, Xeno & Oakland a mnoha dalších. Po poměrně dlouhé odmlce se v roce 2022 Poison Point vrácí už opět jako ‘one man unit‘ a Timothée Gainetem kompletně nahraná deska Poisoned Gloves je novým statementem, frenetickým, temným i vysoce energickým EBM nové generace.

WRONG

Sobotní večer a jedinečný živý set POISON POINT zarámují do řádně temné seance tři členové pražského DIY koletivu a labelu Wrong – TRAUMA, UNDERTAKER’S TAPES a HYΛEN. Wrong vznikl ze společného zájmu o divnou, špinavou a tvrdou (nejen) elektronickou hudbu a už řadu let organizuje eventy, výrazně zapsané do povědomí tuzemské elektronické scény. Čekejte extrémní hudební experimenty míchající prvky industrialu, EBM, noiseu, techna i klubové elektroniky. Po skvělých Hide, Veil of Light, SDH a setech dvou tuzemských členů Wrong a Rare (Jim Hate a Soyre) to bude další nezapomenutelný EBM dýchánek až do rána.

POISON POINT (FRA) + TRAUMA + UNDERTAKER’S TAPES + HYΛEN

27. 5. 21:00

Bike Jesus

https://bikejesus.com

GOOUT PŘEDPRODEJ:

 https://goout.net/cs/poison-point%2Btrauma%2Bdalsi/sznhxsv/

VSTUP NA MÍSTĚ: 300 CZK

FB EVENT https://www.facebook.com/events/6077860092340645

 

 

BANDCAMP POISON POINT 

https://poisonpoint.bandcamp.com/album/oblivion

BANDCAMP TRAUMA

https://mojmirmechura.bandcamp.com

BANDCAMP UNDERTAKER’S TAPES

https://wrongtapes.bandcamp.com/album/autolysis

SOUNDCLOUD HYΛEN

https://soundcloud.com/hyaenn

BANDCAMP WRONG 

https://wrongtapes.bandcamp.com/music 

 

Comments

comments

Vyhledat