Nová STRIX kolekce přichází s inovativními střihy a materiály

Nová STRIX kolekce opět přichází s inovativními střihy a materiály, které zajistí vaše naprosté pohodlí a spokojenost, ať už se v oblečení rozhodnete dělat cokoliv. 

Sportovní podprsenka Nebula Agave – STRIX

Sportovní podprsenka Nebula patří mezi maximálně propracované funkční kousky, které se skvěle hodí na všechny sportovní aktivity a volný čas. Díky nastavitelnému obvodu hrudníku a ramínkům si ji přizpůsobíte přesně podle svých potřeb. Praktické jsou také všité vycpávky, které pomohou zajistit prsům oporu i při běhu a intenzivních trénincích.

Dámské legíny Nebula Agave – STRIX

Dámské legíny Nebula z prémiového materiálu uspokojí i ty nejnáročnější sportovkyně. Mají vysoký pas s širší gumou, spolehlivě odvádí pot a disponují i 4-way stretch technologií. Poskytnou vám tak maximální komfort. Perfektně se hodí na intenzivní cvičení, ale i jiné volnočasové aktivity, při kterých chcete vypadat dobře a cítit se skvěle. 

Dámský sportovní top ULTRA Graystone – STRIX

Dámský sportovní top ULTRA je promakaný funkční kousek, který si najde místo v šatníku každé aktivní ženy. Tohle tričko s dlouhým rukávem si vás získá promyšleným designem i nadčasovým vzhledem. Má prodyšný materiál a perfektně odvádí pot. Skvěle se hodí na outdoorové aktivity, ale využijete ho i při cvičení v chladnějším prostředí. 

Dámské šortky 2in1 ULTRA Graystone – STRIX

Dámské šortky 2v1 ULTRA okouzlí svou praktičností i moderním vzhledem každou aktivní ženu. Mají spodní přiléhavou vrstvu, která spolehlivě saje pot, a také prodyšnou vnější vrstvu. Tato kombinace se postará o vaše maximální pohodlí při jakékoliv sportovní aktivitě. Při cvičení navíc drží pevně na místě a vypadají skvěle na každé postavě.

Dámské sportovní kalhoty ULTRA Graystone – STRIX

Dámské sportovní kalhoty ULTRA ocení všechny aktivní ženy, které si cení nejvyšší kvality a jedinečného designu. Spojujímoderní styl a funkční pohodlný materiál, který navíc účinně odvádí pot. Nechybí jim ani řada praktických kapes. Noste je na běhání, turistiku nebo jiné oblíbené volnočasové aktivity! 

Dámské tričko Ultimate Graystone – STRIX

Dámské tričko Ultimate je elastický a funkční sportovní kousek, který využijete na všechny vaše oblíbené aktivity. Je z prémiového materiálu s technologií quick dry. Díky tomu vás udrží v suchu i na tom nejintenzivnějším tréninku. Další výhodou je volný střih, který vás nebude omezovat v pohybu. Ať už se věnujete běhu, turistice, nebo si rády zacvičíte doma či v posilovně, stane se nepostradatelnou součástí vašeho sportovního šatníku.

Comments

comments

Vyhledat