O největší podnikatelské chyby se podělí hudebnice, pekařka i youtuber

Podnikatelské chyby a nezdary oslaví jako zdroj cenných zkušeností konference Fuckup Nights Prague 26. září v kině Dlabačov. Od 19:30 promluví o svých profesních selháních český youtuber Martin Rota, violoncellistka a modelka Terezie Kovalová, zakladatelka hračkářství Hugo chodí Bos Adéla H. Kantůrková, nutriční terapeut David Erban i kvásková hvězda Juliána Fischerová, známá také jako Maškrtnica. Role předskokana se ujme již tradičně Škola improvizace a chybět nebude ani charitativní okénko. Pomoc bude tentokrát směřovat k neziskové organizaci Centrum Locika.

V září se Fuckup Nights Prague ponesou na vlnách „vibes“ neboli vibrací, jejichž zdrojem může být rozezněná struna, dětský smích, čerstvý pecen chleba i radost z prodělaného fuckupu. Právě profesní a kariérní přešlapy vnímá celosvětová konference nejen jako přirozenou, ale také velmi důležitou součást cesty za dosažením podnikatelských cílů a snů. Fuckup Nights Prague poskytují bezpečné místo, kde spíkři sdílí vlastní příběhy o věcech, které se jim v pracovním životě nepovedly, čímž dokazují, že i ty nejhorší průšvihy často přináší ovoce. 

Pozvání do kina Dlabačov přijala zpěvačka, modelka a violoncellistka Terezie Kovalová, která aktuálně dokončuje debutové album Zinka, český youtuber, streamer a zakladatel vlastní značky kofeinových drinků Martin Rota nebo Adéla H. Kantůrková, která stojí za vznikem oblíbeného českého hračkářství Hugo chodí bos. Mezi hosty se představí také dvě osobnosti z gastro světa. Jak upéct průšvih z kynutého těsta přiblíží pekařka Juliána Fischerová, kterou zná pekařská komunita pod přezdívkou „Maškrtnica“. David Erban, který na Instagramu edukuje o zdravém stravování jako „Ten nutriční“ zase potvrdí, jakou kalorickou bombu může podnikatelská chyba představovat. 

Globální hnutí Fuckup Nights má kořeny v Mexiku, odkud se akce od roku 2013 rozšířila do více než 170 měst v 60 zemích světa. V Česku nyní konferenci pořádá komunikační agentura www.sarusumedia.cz

Comments

comments

Vyhledat