A$AP Rocky a PUMA přináší exkluzivní kolekcí inspirovanou motosportem

PUMA a současná hudební ikona s designérským přesahem A$AP Rocky představují svou nejnovější kolekci s příchutí motosportu. Highlightem kolekce je limitované množství progresivního modelu Mostro 3.D, který debutoval na letošním newyorském fashion weeku. PUMA a Rocky v kolekci také společně uvádí nový úhel pohledu na klasický model Inhale. Jeho redesign přináší patinovaný vibe doplněný originální výšivkou. Lokálně bude kolekce spojená s ambasadorem PUMA Benem Cristovao.

Rocky z PUMA archivu pečlivě vybral model Inhale Distressed a transformoval ho do prostředí tvrdé práce závodních automechaniků, kteří své dny končí se zamazaným oblečením a mastnými skvrnami od oleje. Jak tenisky Inhale, tak všechny další kousky z kolekce mají patinovaný vzhled, autentické prvky závodního designu a branding A$AP Rocky x PUMA.

Rockyho záměr posouvat hranice designu obuvi potom ožívá v modelu Mostro 3.D, monstrózním a odvážném stylu, který využívá inovativní 3D tiskový proces na bázi pryskyřice.

Vybrané kousky z kolekce:

  • A$AP ROCKY X PUMA MOSTRO 3.D: model PUMA Mostro v červeném a černém stylingu je radikálně přepracováný pomocí technologie 3D tisku. Špičaté detaily a jedinečný tvar mají potenciál vyčnívat z davu a učinit nositele nepřehlédnutelným.
  • A$AP ROCKY X PUMA INHALE DISTRESSED: tato ikonická silueta bot byla redesignovaná tak, aby vynikala celoplošným opotřebeným vzhledem, doplněným výšivkou ve tvaru plamenů, které dolazují klasický Formstrip.
  • A$AP ROCKY X PUMA TANK TOP: top vyniká klasickým brandingem ikonické šelmy PUMA dolazené stopou pneumatik na hrudi a značkou AWGE na zádech. Jeho volný střih a opotřebovaný vzhled působí jako by byl celý den nošen v garáži.
  • A$AP ROCKY X PUMA KNEE PAD PANTS: kalhoty jsou inspirovány chrániči kolen, které nosí týmy mechaniků v boxech na závodních okruzích. Na přední straně je potom velké logo PUMA, zatímco na zadní kapse je vyšívaný klasický PUMA Formstrip.
  • A$AP ROCKY X PUMA TEAM ZIP POLO: stylové polo je propojením streetwearu se závodním DNA. Jeho klasický design v sobě nese závodní grafiku doplněnou značkou AWGE. Stejně jako ostatní kousky z kolekce je patinovaný a navíc má u krku zapínání na zip.
  • A$AP ROCKY x PUMA LEATHER BELT: kožený opasek s krystalovými detaily na sponě a odnímatelnými kapsami je inspirován opaskem automechanika. Jeho design je přepracovaný tak, aby byl praktický na každý den.
  • A$AP ROCKY x PUMA PADDED BALACLAVA: polstrovaná balaclava s grafikou PUMA a AWGE imituje závodní helmu, která je doplněna suchým zipem na ústní části.

Stejně jako u předchozích kampaní se A$AP Rocky aktivně podílel na celém tvůrčím procesu, od návrhu produktů přes režii až po styling marketingové kampaně. „Bylo načase, abych spojil svůj rukopis s některým z ikonických modelů PUMA,“ řekl A$AP Rocky. „Lidé se od módní přehlídky nepřestali ptát na Mostro 3.D, takže jsem nadšený, že je konečně uvádíme na trh. Pak tu máme originální siluetu Inhale s patinovanou látkou a ručně vyšívánými detaily, což jim dodává autentický vzhled, který se skvěle hodí k ostatním kouskům oblečení. Jsem opravdu spokojený s tím, jak to dopadlo, a nemůžu se dočkat, až všichni uvidí, co jsme vytvořili.“ V české části kampaně vzniknout fotografie s amabsadorem PUMA Benem Cristovao.

Kolekce je dostupná exkluzivně ve Footshopu a na e-shopu footshop.cz.

 

Comments

comments

Vyhledat