Chapeau Rouge oslaví 105. narozeniny v nadpozemském stylu

Headlinerem bude londýnská DJka Lola
Headlinerem bude londýnská DJka Lola

Nejstarší hudební klub v Praze Chapeau Rouge slaví letos již 105. narozeniny. Původně jednopokojový kabaret, ve kterém našel stálé působiště R.A. Dvorský se svými Melody Boys, se však od svého počátku rozrostl do úctyhodných tří pater. 

Letošní oslavy tak budou opět ve velkém, přímo nadpozemském stylu – téma je totiž „Chapeau Rouge In The Sky“ neboli hezky česky „V Chapíčku jako v nebíčku“. Těšit se tak můžete na speciální živé performance, dekorace a narozeninová překvapení. A vstup do všech pater klubu je samozřejmě jako vždy ZDARMA. Událost na FB najdete zde:  https://www.facebook.com/events/8263509120405007

Maggi Gang

Svíčky na narozeninovém dortu bychom možná už ani nespočítali, hudební program se ale ponese v duchu hesla „mládí vpřed“.  Živě vystoupí například rapové duo z Vršovic Maggi Gang. Tihle kluci mají za sebou vystoupení na letním festivalu Transforma a v řadě pražských klubů. A jak sami říkají „jeden má OCD, druhej ADHD, ale na koncertě to vždycky klapne“.

Se svou kombinací popu a alternativních prvků je doplní mladá talentovaná umělkyně Karolína Pelíšková aka KAYA, která si za dobu své krátké působnosti získala pozornost nejen na české, ale i na mezinárodní scéně. V rámci kampaně Spotify Equal se se svým singlem I Think I Don’t Understand stala ve svých šestnácti letech v roce 2023 nejmladší českou interpretkou, která se objevila na billboardové ploše na newyorském Times Square. KAYA nedávno vydala debutové EP. Kromě toho line-up doplní zpěvačka Františka a kapela Časovač.

Line-up doplní i zpěvačka Františka

Chybět samozřejmě nebudou ani DJs, jejichž headlinerem bude londýnská DJka Lola. Tahle představitelka underground house a techna se na britské hudební scéně pohybuje už více než dekádu. Lolu doplní legenda české house music DJ Pavel Bidlo, boss DJského londýnského kolektivu Republic Artists DJ Thomas Tesla, rezidentní duo Them Darned Teenagers, ABAB aMilano Parsley.

105. NAROZENINY CHAPEAU ROUGE

11. října 2024;

Chapeau Rouge, Jakubská 2, Praha 1;
Vstupné: ZDARMA
Start: 20:00.

Další informace naleznete na:
www.chapeaurouge.cz
https://www.facebook.com/chapeaucz
https://www.instagram.com/chapeaucz/

Comments

comments

Vyhledat