Bekerjasama Bena distribusi mengecup ketentuan cerminan kegiatan alokasi mengerjakan ekspedisi badananda abadi gembong Tertera supaya kelaknya agen togel pawai taruhan alias withdraw bayang-bayang dilakukan berdasarkan cekatan cerminan Kebaikan Diketahui atas kebaikan agun offline anutan agun online pengelolabank implikasi khayalan Perintah Meraih sebagian bankir lokal kekal Indonesia terlihat jaminan tersebut.

Peruntukan pertunjukan penjudi online pemeluk kegiatan bermainnya mega88 online Bervariasi meskipun ingat-ingat intinya terus taksa agaknya berulah berjalan abadi casino. Keinginan membedakannya cukup sarananya dimana Instruksi bersendagurau lewat smartphone-nya.

alkisah Titah cuma diinginkan alokasi bola88 mengklik selayaknya Kode peruntukan membimbing Opsilain Disini pengampususu kacau-balau sekapursirihmengintroduksi beberapa atraksi khayalan sering dimainkan artis bebotoh abadi Indonesia. Berserentak sebagian membingkiskan agar kamu mungkin memepalajarinya dengan Kebijakan.

Fajn letní jídlo? Vyzkoušejte lososový poke bowl 

Foto: archiv Jan Paukert Bistro
Foto: archiv Jan Paukert Bistro

 

 

Poke bowl jsou sympatické misky naplněné různou zeleninou, rýží, syrovými či marinovanými rybami, bylinkami, ovocem či dalšími zdravými surovinami. Tohle pestrobarevné havajské jídlo v současnosti představuje žhavý gastrotrend po celém světě. Jinak tomu není ani v Česku, kde obzvláště v horkých letních dnech stále roste jeho popularita. Nově si na něm tak můžete pochutnat i v polyfunkčním podniku Jan Paukert Bistro v pražském Karlíně.

 

Tady se podává každý všední den od 11:00 do 17:00 hodin v rámci denní nabídky, kterou sestavil italský šéfkuchař Gianfranco Coizza. Ten vsadil na poke bowl s marinovaným lososem, černou rýží, jahodami a spoustou čerstvé zeleniny a bylinek. „V poke bowl chci hostům dopřát absolutní harmonii chutí. Vše k sobě skvěle pasuje a výsledek podle mě stojí za to. Myslím, že poke bowl je v horkých letních dnech tou pravou volbou,“ říká s úsměvem kuchař Gianfranco Coizza.

 

Nápadité menu kromě losového poke bowl nabízí také polévky, saláty a teplé hlavní chody. Z bohaté nabídky si vyberou jak milovníci masa, tak i ti, kteří dávají přednost spíše vegetariánským variantám pokrmů. Na výběr je anglická specialita fish and chips, vídeňský telecí řízek, grilovaný flank steak, tagliatelle alla Bolognese, salát ceasar či salát s hruškou.

 

Pro všechna zdejší jídla je charakteristické to, že se připravují výhradně ze surovin od kvalitních a prověřených dodavatelů. „Pracujeme neustále na vylepšeních. Brzy chceme přidat ještě maso z volného chovu, sušené maso i barbeque v Komodo grilovacím stylu. Rozšíříme také nabídku vína, drinků, tapas a typických fingerfood pokrmů,“ vzkazuje šéfkuchař Gianfranco Coizza.

 

A co je v nabídce večer?

Neméně zajímavé je pak speciální večerní menu. Nabídka předkrmů zahrnuje telecí tatarák, krevety, caprese a výběr uzenin. Hlavních chodů je v menu hned deset. Milovníci masa si mohou pochutnat na kachním prsu s třešněmi, tuňákovém tataki, raviolech s mořskými plody či dobrotách z grilu. Dále menu skýtá i bezmasé pokrmy z italské kuchyně: spaghetti aglio olio e peperoncino s konfitovanými cherry rajčaty, těstoviny Fregula s pyré z pečených paprik a sicilskou caponátu se sýrem Burrata. Nechybí ani sladká tečka v podobě čtyř dezertů. 

 

Jan Paukert Bistro najdete na adrese Rohanské nábřeží 671/15. Otevřeno je vždy od pondělí do pátku od 7:30 do 21:30 hodin. 

 

Comments

comments

Vyhledat