Střechy jsou trend. Pojďte se podívat na nový střešní bar do centra Prahy

foto Novotel
foto Novotel

Asi jste si toho všimli. Střechy se, zejména v centru Prahy, stávají trendy místem. Roxy dělá rooftop party, na střeše Lucerny s etaky dějí věci. Nejnovějším přírůstkem pak je střešní bar na střeše hotelu Novotel Praha Wenceslas Square..
„Je to krásný prostor, kam se dá zmizet před vším ruchem, který panuje dole na ulicích,“ vysvětluje manažer hotelu Novotel Praha Wenceslas Square Michal Tomeš. „Hosté velmi oceňují výhled na historickou Prahu a také si myslím, že příjemných venkovních barů, kam si dojít po práci na sklenku s přáteli, je stále nedosta. Chceme z baru THE ROOF udělat trendy místo nejen pro naše hosty, ať už pro obchodní jednání, nebo pro přátelská setkávání, ale bar lze využít i pro nejrůznější oslavy, či tiskové konference, hned vedle něj je situován konferenční salónek.“

Bar THE ROOF se nachází v šestém patře pražského hotelu Novotel Praha Wenceslas Square, v ulici Kateřinská 38, jen pár kroků od náměstí I.P. Pavlova. THE ROOF je otevřen jak pro hotelové hosty, tak i veřejnost denně od 14.00 – 22.00. K parkování se dají využít placené hotelové garáže.

Comments

comments

Vyhledat