Anketa o módě a stylu: udržitelná módní značka Happy Nature

Happy Nature
Happy Nature

Happy Nature je udržitelná módní značka s přesahem. Míša s Jirkou ji založili chvíli po střední škole a už na ní pracují více jak rok. Na jejich webu najdete udržitelnou módu s motivy inspirovanými přírodou, které tisknou ekologickými barvami v jejich prodejně a dílně v Brně. Za každý prodaný produkt vyroste 10 nových stromů, a to díky spolupráci s organizacemi, které sází stromy v Česku i ve světě. Dále pak s pomocí odpadkové mapy a pytle v každém odeslaném v balíčku, motivují k lokálnímu čištění přírody. Díky tomuto projektu společně s ostatními zasadili už přes 40 000 stromů a uklidili stovky pytlů odpadků.

 

Vaše definice módy a stylu?

Móda je pro nás to, v čem se cítíme skvěle. Díky našemu oblečení se snažíme poukázat na to, že je důležité, kromě skvěle vypadající a pohodlné módy, myslet i na naši přírodu a všechny dopady s módou spojené. Když pak v Happy Nature spojíme styl, módu a udržitelnost vznikne teprve to, co nám dává opravdový smysl.

Co máte nejraději na své práci?

Pocit radosti a štěstí, s kterým každý večer usínáme. Opravdu, je mnoho cest, kterými se člověk může vydat. Máme obrovské štěstí, že si tu svoji můžeme vybrat sami. My jsme si vybrali tvořit s ohledem k planetě i lidem a ještě k tomu pomáhat přírodě. Je skvělé, jakou podporu si projekt získal a kolik věcí už jsme společně dokázali a ještě dokážeme 🙂

Jak si dobíjíte baterky?

Nejvíce v přírodě. Je to místo, kde se cítíme opravdu skvěle. Člověk se tam na svět dívá trošku jinýma očima. Je na návštěvě v kouzelném a klidném světě a kousek si v duši vždy odnese i domů a čerpá z něho v dalších dnech.

Co vás zaručeně potěší? 

Krásný slunečný den – jakoby člověka přímo nakopnul k tomu být šťastný. Dále pak spokojené zprávy od našich zákazníků, které opravdu umí rozzářit každý den 🙂

Váš tip, co dělat proti šedi: 

Myslet pozitivně, dělat věci, které nás baví a k těm, které nás třeba tolik nebaví, si najít cestu. Je na každém z nás si svůj život vybarvit podle svého gusta. A o to krásnější pak je, když onu barevnost dokážeme šířit i kolem nás.

Comments

comments

Vyhledat