Za skripta Vysoké školy života se pro FN Motol vybralo za jediný týden přes 460 tisíc korun

foto archiv Pavla Fuksy
foto archiv Pavla Fuksy
Prodej plakátů s obálkami skript Vysoké školy života společně s aukcí jednotlivých obálek jako NFT přinesl během jednoho týdne obrovský úspěch. Kromě originálů jednotlivých obálek skript či učebnic v NFT se prodával i kompletní ediční plán Nakladatelství Vysoké školy života: všech 29 obálek na jednom plakátu formátu B2.
Pro Fakultní nemocnici Motol vybralo studio Fuksaworks za prodej plakátů a v aukci NFT celkem 460 407 korun. Ve spolupráci s Alza.cz pak veškerému personálu tří tří nejexponovanějších oddělení nemocnice (tj. infekčního, pneumologického a anesteziologicko-resuscitačního) tvůrci předali vánoční dárkové vouchery na nákup. Dále obdarovali Oddělení infekční, Pneumologickou kliniku, Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny,  Interní kliniku, Neurologickou kliniku,  Oddělení centrálních operačních sálů, Novorozenecké oddělení a Ústav imunologie devíti kávovary a 64 kg kávy.
Marie Románková z Fakultní nemocnice Motol: „Těší nás, že kampaň Pavla Fuksy zaznamenala na sociálních sítích obrovský úspěch. Zejména proto, že se prostřednictvím těchto médií šíří značné množství dezinformací v souvislosti s Covid-19. Velice si vážíme poskytnutého daru a podpory vyjádřené zdravotníkům.“
Juraj Bóna, B2B Director Alza.cz: Rádi jsme podpořili myšlenku tohoto projektu a umožnili tak využít vybranou částku na maximum. Věříme, že dárkové poukazy na nákup udělají lékařům z Fakultní nemocnice Motol radost a náročné směny v nemocnicích zpříjemní zásoby kávy.

Pavel Fuksa: Rád bych poděkoval všem, kteří se do charitativního projektu zapojili – tvůrcům, milovníkům umění a spolupracujícím partnerům. Spolupráce s Fakultní nemocnicí Motol byla perfektní a těší nás, že jsme mohli všem zaměstnancům alespoň částečně zpříjemnit náročné vánoční svátky.

Comments

comments

Vyhledat